Referenties

Gevelrenovatie

Bij renovatie- of nieuwbouwprojecten is het van groot belang dat uw medewerkers in de beste omstandigheden hun werk kunnen uitvoeren. Om bovenstaande projecten uit te voeren, is een stelling vaak de beste oplossing. Dit omdat u veel plaats hebt om gereedschap en producten bij de hand te houden en geen tijdsverlies hebt door het verplaatsen of verrijden van een hoogtewerker.

Dak- en schilderwerken

Doordat er regelmatig ongevallen gebeuren bij werken aan daken zijn er tegenwoordig strenge wetten en normen opgelegd. Door gebruik te maken van een steiger gaat alles hierdoor een stuk veiliger.

Metselwerken

Een professionele aannemer kiest tegenwoordig resoluut voor een degelijke en betrouwbare steiger. Onze steigers zijn een simpel maar zeer efficiƫnt middel om snel en comfortabel te kunnen werken. Wij plaatsen de steiger volledig gebruiksklaar voor de aannemer.

Andere toepassingen

Wij beschikken over verschillende steigers in meerdere formaten zodanig dat onze steigers op meerdere plaatsen inzetbaar zijn. Door de veelzijdigheid van het systeem is werkelijk alles mogelijk.

Steigers Almeco
Johan Van den Bussche
Bestuurder-Directeur
Priorijstraat 10
9950 Waarschoot
T. +32 9 377 75 85
info@steigers-almeco.be

Contact