U bevindt zich hier: Startpagina > Kwaliteit

Kwaliteit

Steigers Almeco NV doet er alles aan om de kwaliteit van zijn dienstverlening optimaal te maken. Hierna vindt U het chronologisch verloop van een project.

Elke project in samenwerking met Steigers Almeco NV begint bij de prijsvraag. Deze kan je per fax (09/378.23.64) of per mail (info@steigers-almeco.be) of via het invulformulier op deze website doorsturen. Op basis van de verstrekte gegevens én na opmeting ter plaatse, maken wij een prijsofferte [231 KB] op.

Na goedkeuring van de offerte wordt, rekening houdend met uw wensen, onze planning, de weersomstandigheden, … de werf gepland en ontvangt U een bevestigingsbon [163 KB] ) met de uitvoeringsdatum.
Indien de planning op uw vraag of door onvoorziene omstandigheden gewijzigd wordt, krijgt U een nieuwe bevestigingsbon met de nieuwe geplande datum.

Voor elke werf laat Steigers Almeco NV door VCS Systems BVBA op basis van de beschikbare informatie een montageschema [146 KB] opmaken. Dit schema wordt door onze opgeleide steigerbouwers gebruikt voor het monteren van de steiger. Meer informatie in verband met montageschema’s vindt U op de website van VCS Systems bvba: vcs-systems.com/

Na controle door onze steigerinspecteur, wordt de steiger vrijgegeven voor gebruik aan de hand van het document “Steiger Gereed [207 KB] ” . Dit document bevat tevens ook de gebruiksinstructies en dient ter beschikking gehouden te worden van de controlerende overheid.

Na het monteren van de steiger, wordt de eerste factuur [117 KB] opgemaakt. Deze factuur dekt de montagekosten en een maximaal gebruiksrecht van 4 weken.

Indien de werken voltooid zijn, meldt U dit en plannen wij de demontage van de steiger in, rekening houdend met uw wensen en de reeds geplande werven. De demontage wordt uw schriftelijk meegedeeld via een bevestigingsbon [163 KB] .

Na demontage en indien de steiger langer gebruikt werd dan 4 weken, ontvangt u nog een afrekeningfactuur [118 KB] .
Voor langdurige projecten zullen wij tevens een maandelijkse tussenfactuur maken.

De samenvoeging van alle voornoemde documenten vindt U in volgend VOORBEELDDOSSIER [1.114 KB] .

Naamloos document
Homepage - Het Almeco-team - Prijsofferte - Portfolio - Preventie & Veiligheid - Kwaliteit - Vacatures - Contact - Links - Algemene voorwaarden

Data provided by Steigers ALMECO nv - Webdesign & CMS by desmalex

Zoeken naar

Algemeen